Onze aanpak, uw rust

Wij werken vanuit de visie dat niet de ontwerper maar de opdrachtgever centraal staat. Daarom werken wij niet vanuit één stijl, maar stemmen alles af op persoonlijke wensen. Hierdoor zijn wij in staat dromen te vertalen in de meest creatieve, functionele en tijdloze interieurs.

Een succesvol interieur bereik je met een doordacht concept. Zo'n concept kost tijd. Deze tijd nemen wij, omdat de basis hier begint. Samen met de opdrachtgever overleggen wij en stellen wij kritische vragen. Zo komen details in beeld en vloeien functionele en esthetische wensen in elkaar.

Een interieurproject is in fasen te onderscheiden zoals kennismaking en oriëntatie, schetsen, ontwerpen, engineeren en realiseren. Wij informeren de opdrachtgever goed over welke mogelijkheden er zijn in de betreffende fase en wat voor invloed dit heeft op het ontwerp en de prijsstelling.

In de eerste fase maken wij kennis en bespreken globaal de omvang van het project. Ook worden persoonlijke wensen besproken en welke fase er worden uitgevoerd, alleen het ontwerp of ook de realisatie ervan. Ook de afstemming op het budget voor zowel het ontwerp als de uitvoering ervan is een onderdeel hiervan.

Door goed te luisteren maakt de bevlogen en doelgerichte designer Willem H. den Hoed de mooiste ontwerpen. Deze kunnen in verschillende vormen worden getoond. Van éénvoudige schets tot fotorealistische renderingen. Of het gaat om een super villa, kantoor of een eye-catcher, bij Den Hoed Interieurs wordt u ontzorgt en geeft u het in vertrouwde handen.