Den Hoed Interieurs - Willem H. den Hoed

Na een studie aan het HMC in Rotterdam is hij begonnen als project engineer bij een middelgroot interieurbouwbedrijf. Gedurende de tijd werd zijn passie wel duidelijk. Een ontwerpbureau geheel gericht op de wensen van de klant. Met daarbij de mogelijkheid het ook in eigen beheer op hoog kwaliteitsniveau te realiseren.

 "Ontwerpen van speciale interieurs en eye-catchers daar ligt zijn passie"

Na gewerkt te hebben bij diverse interieur gerelateerde bedrijven, was de stap onmiskenbaar. 2000 was het jaar dat Den Hoed Interieurs werd opgericht door Willem H. den Hoed. Inmiddels werken wij voor een verscheidenheid aan opdrachtgevers. Zowel in de zakelijke als de residentiële markt. 

"Hoge eisen zijn voor ons geen belemmering. Wij ervaren dit als uitdaging" 

Door de positie die Den Hoed Interieurs in de markt heeft weten waar te maken, zijn zij de laatste jaren gegroeid in diepgang. Interieurprojecten met zeer hoge eisen noemen zij uitdagingen. Zij weten wat ze kunnen en leren graag meer. Omdat zij ook beschikken over ambachtslieden die gevoel hebben bij wat ze doen en kennis hebben van materialen kunnen ze sublieme interieurs maken. Alleen met deze visie en doorzettingsvermogen bereik je een top beleving die zij u kunnen doen ervaren.

"Ervaring zegt meer dan mooie woorden en beloften"

Hoe wij deze positie bereikt hebben is mede te danken aan al onze opdrachtgevers. Door het vertrouwen wat zij in onze handen hebben gegeven mochten wij zoveel bijzondere projecten ontwerpen, begeleiden en realiseren. Dit vertrouwen hebben wij gekoesterd. En door hen wordt deze beleving gedeeld. Wat kunnen we voor u betekenen? 

Neem gerust contact met ons op voor een eerste indruk.